БЪЛГАРСКО НЕДЕЛНО УЧИЛИЩЕ (БНУ) "БУКВАРАН" е учебно заведение, регистрирано по ПМС№334 от 08.12.2012 г.на Министерството на образованието и науката на Република България.

Кандидатстване


Форма за кандидатстване
Име, фамилия (*)
Въведете име за контакт.
Телефон (*)
Въведете телефон за връзка.
Email (*)
Въведете email за контакт.
CRB Check (*)
Моля, добавете CRB Check.
Диплома за висше образование (*)
Моля, добавете диплома.
Автобиография (*)
Моля, добавете CV.
Мотивационно писмо (*)
Моля, добавете мотивационно писмо.
Референции (*)
Моля, добавете референции.

Поздравления

Скъпи колеги,
Отново сме на прага на новата учебна година. За някои от нас това вълнение е десетилетно. За други колеги, които сега започват своя път в българско училище зад граница, „пеперудите на любовта в стомаха им” тепърва започват да прехвърчат.
Пожелавам на всички ни да сме здрави, упорити, когато се налага – инатлии за добро, да сме окрилени от любовта на учители към децата, да не забравяме, че трябва да сме за пример. В ръцете ни на възпитатели са душите на малките българчета, а ние трябва да запазим в техните България или да я „родим”, ако не я познават. Това е толкова отговорно. Само от нас зависи да е достойно.
Може да има трудности, но заедно ще успяваме. Спечелената любов на децата и родителите е най-голямото възнаграждение не само лично за нас, но и за нашата България. Нека с това усещане да зазвънят училищните ни звънчета и вярата да струи от усмивките ни.
Асоциацията на българските училища в чужбина – АБУЧ, е сила и можене. Да пазим постигнатото, за да продължи възходът на една мисия, която успява да обедини различията. АБУЧ съумява да сбере хора с нееднакви политически възгледи и всички заедно да гледаме в една посока – Утрешната България.
На добър час, колеги! Да превърнем нашите училища в Българоливници # – днес и завинаги!

Снежина Мечева

директор на Българското училище към Посолството на България в Лондон говорител на АБУЧ

Copyright © Bukvaran.com. All Rights Reserved | Уеб сайт от Headway Technologies